Evans, Richard Paul : Michael Vey 3. - Az Ampère csatája In Stock Now

  • 434 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633993323 
  • Michael, ​Taylor, Ostin és az Elektroklán tagjai elpusztították az Elgen legjelentősebb erőművét, ám most egymástól elszakadva kénytelenek járni a dzsungelt. Az Elgen szövetséget kötött a perui hadsereggel, és csak Michaelnek sikerült elkerülnie, hogy fogságba ejtsék. Barátainak bíróság elé kell állniuk terrorizmus vádjával – ami akár halálbüntetést is jelenthet számukra –, így Michaelnek igencsak nagy szüksége lesz éles eszére és különleges képességeire, ha ki akarja szabadítani őket.

    Időközben dr. Hatch és hűséges elektromos gyermekei birtokukba vették az ES Ampère szuperjachtot, amelyet az Elgen főhadiszállásként használ. Az Elgen teljes flottájával az irányítása alatt Hatch most ismét Peru felé veszi az irányt, hogy hadseregét összegyűjtve elindítsa harcát a világuralom megszerzéséért.

    Michaelnek mielőbb ki kell szabadítania a barátait, majd annak is meg kell találnia a módját, hogyan fékezhetné meg Hatch nagyravágyó törekvéseit. Ám a küzdelmét segítő szervezetben már nem bízhat. Hatch pontosan tudja, hogy Michael és az Elektroklán közeleg. Felkészült a harcra.

    Vajon megnyerheti-e az Elektroklán az Ampere csatáját? Vagy Michael szerencséje véget ért?

    Ezt a könyvet 14+ éves gyerekek számára ajánljuk.