Tudtok egy jó helyet Kolozsváron, ahonnan lehet jó mesekönyveket kölcsönözni? Ahol tudnak ajánlani egy újabb izgalmas olvasnivalót? Nem?!

Gyere a MESEKUCKÓba!

A Mesekuckó egy olyan közösségi könyvkölcsönző, ahol színes, kortárs gyerekirodalmat lehet ingyen kölcsönözni. Célja olyan minőségi olvasmányok elérhetővé tétele, amely elősegíti a gyermekek fantáziájának, szókincsének, szövegértésének és olvasási készségének fejlődését.

Most már 6 átvételi ponttal:

  • Béke téri (Blaga téri) Egyetemi könyvtár //Minden nap 8-13 óra között
  • Sigma Center //Hetente, a péntekig leadott rendelést hétfőtől lehet átvenni (IDEIGLENESEN ZÁRVA)
  • Szászfenes, Florilor utca 88B// Hetente, a szerdáig leadott rendelést csütörtöktől lehet átvenni  (IDEIGLENESEN ZÁRVA)
  • Szászfenes, Someşului utca környéke// Kéthetente, a keddig leadott rendelést szerdától lehet átvenni (IDEIGLENESEN ZÁRVA)

Támogasd te is a MESEKUCKÓt adománnyal, az örökbefogadási programon keresztül vagy önkéntes munkával!

Adomány - Ha vannak olyan mesekönyveitek, amelyeket már kinőttek a gyermekeitek, és csak a helyet foglalják, adományozzátok a Mesekuckónak! Mi bevezetjük a rendszerünkbe, és máris kölcsönözhetővé válik sok kis olvasónk számára!

Örökbefogadási program - Kívánságlistánk van, mint minden igazi könyvmolynak! Lassan összekuporgatjuk rá a pénzt, de ha támogatni szeretnéd A Mesekuckónak van egy aktualizált kívánság listája, amely főleg újonnan megjelent könyveket tartalmaz. A Mesekuckós olvasók kiválasztanak valamit az ajánlótt listából (vagy javasolnak ők valamit) és azt megvásárolják a Mesekuckó részére. Amikor megjön a könyv, akkor az örökbefogadó kapja meg elsőként olvasni, majd, amikor visszahozza, szabad a vásár mindenkinek, bárki kölcsönözheti. (A kívánságlista)

Önkéntes munka - Esetleg, ha neked is lenne kedved aktívan részt venni benne, akkor ne habozz, írj nekünk, hogy meg tudjuk szervezni a teendőket!

Kolozsvár egy jó hely, sok jó emberrel, aki tud jót tenni! Megérdemeljük!